top of page
DUP03084.jpg

Wat leuk dat jullie wat meer over mij willen weten!

 

Mijn naam is Tasja Moelans, geboren in 1991 te Turnhout. Mama van onze liefste dochter Iloni, die bij regelmaat in het salon komt knuffelen met de viervoeters. 

Na mijn opleiding dierenarts assistentie ben ik de voltijdse opleiding "Hondentrimmen en pensionhouder" gaan studeren bij Syntra Hasselt in combinatie met stage. In 2013 ben ik gediplomeerd hondentrimster geworden! Kort hierna opende ik mijn salon; 01/10/2013. Momenteel volg ik nog steeds veel bijscholingen/workshops en ga ik naar verschillende hondenshows om up to date te blijven.

Thuis hebben we een halve kinderboerderij maar het zijn vooral de honden die ik jullie even wil voorstellen.

Onze eerste hondjes waren beide ex-asiel bewoners en de inspiratie voor mijn trimsalon. Laika, middelgrote kruising (jan 2021 ingeslapen). En Duplo, de mopshond. Beide hondjes wonen bij mijn ouders. Inmiddels verwelkom ik dus iedereen in mijn trimsalon Dupla (Duplo en Laika).

 

In augustus 2015 kochten we Lovely Quarrel King de la Vallee de l'Aumance. Hij is een Welsh Corgi Cardigan met het "fluff-gen" waardoor hij een lange vacht heeft. Enkele maanden later volgde Quito, een lieve hond geadopteerd vanuit

Spanje (via Shin-Ace).

DUP01667-bewerkt.jpg

In 2019 begon het opnieuw te kriebelen en kochten we Nugget (Velvet Damour Brownie Junior), een chocolade Pomeranian.

Mijn doel in het trimsalon is om de honden respectvol en rustig te behandelen. Met respect voor de vacht en het nodige advies voor de eigenaars. Hiervoor neem ik dus zeker mijn tijd! Dankzij mijn ervaring met allerlei soorten honden zijn zowel de angstige als de zelfzekere exemplaren goed op hun plaats bij mij. Let op: wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de eigenaars zolang dit niet ten koste van de gezondheid/vachtconditie van uw huisdier gaat. 

DUP01037.jpg
Knipsel.JPG
DUP01027.jpg
bottom of page