DUP03101.jpg

Hallo,

 

ik ben Michelle Kerstens. Al mijn hele leven ben ik geboeid door honden!

 

Toen ik eindelijk met mijn vriend alleen ging wonen, zijn we samen gestart als huiselijke hondenoppas. Dit vonden we echt geweldig, we konden elke dag bezig zijn met hondjes.

 

Omdat ik dit zo leuk vond, wou ik me graag in iets met honden bijscholen. Na even zoeken en twijfelen tussen therapeut en hondentrimmer, heb ik uiteindelijk gekozen voor hondentrimmer. Ik ben in 2017 gestart met mijn opleiding en ik merkte direct dat dit de job was die ik mijn hele leven wou doen.

Op zoek naar een leuke stage plek, kwam ik uiteindelijk terecht in het trimsalon van Tasja. Het klikte direct tussen mij en Tasja. Ik werk heel graag met haar samen en ze leert me nog elke dag iets bij.

 

Omdat ondertussen onze prachtige dochter Amelie ons gezin heeft uitgebreid, besloten we te stoppen als hondenoppas. Dit was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk werk ik in het salon nog steeds met honden.

 

Buiten het trimsalon werk ik in het bouwbedrijf van mijn vader als assistant manager. Door de combinatie van deze jobs is mijn leven dus wel heel afwisselend!

 

Naast mijn werk hou ik me vooral bezig met mijn gezinnetje. In januari 2017 is onze lieve stafford (Coop) bij ons komen wonen. Het is een actieve hond met een klein hartje. Ondertussen is hij 3 jaar en de beste vriend van onze dochter.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3